For at kunne tilbyde ringstedere den bedst tænkelige psykologbehandling, lancerer Aleris-Hamlet nu et helt nyt rådgivningskoncept med mulighed for et skræddersyet forløb og online-terapi, der kan tilpasses hverdagens gøremål.

Annette Gaard, der er chefpsykolog hos Aleris-Hamlet Hospitaler, ønsker at tilbyde en sammenhængende behandling, hvor privathospitalet både arbejder med det psykiske såvel som det fysiske. Foto: PR.

Aleris-Hamlet Hospitaler i Ringsted kan lindre næsten alle tænkelige fysiske lidelser, men nu vil hospitalet også hjælpe de mange ringstedere, som er ramt af livets store og små psykiske udfordringer. Det sker med et nyt ambitiøst, fleksibelt tilbud om psykologrådgivning, hvor erfarne og autoriserede psykologer hjælper med alt fra parproblemer og stress til depression og angst.

– Som hospital har vi mulighed for at favne bredt og lave en sammenhængende behandling, hvor vi arbejder med både det fysiske og psykiske. Vi ønsker, at krop og sind skal følges ad, og hvis man har gennemgået en større operation eller været igennem et længerevarende behandlingsforløb, kan vi hjælpe med støttende samtaler samt konkrete råd og værktøjer til at komme videre, forklarer Annette Gaard, der er chefpsykolog hos Aleris-Hamlet Hospitaler, som driver hospitalet på Haslevej i Ringsted.

De tilknyttede psykologer arbejder ved behov tæt sammen med hospitalets øvrige specialister hvilket sikrer, at der bliver taget hånd om patienten fra start til slut.

Fleksibilitet er nøgleordet i Aleris-Hamlet Hospitalers nye tilbud. Der er mulighed for at mødes med psykologen ansigt til ansigt, men derudover kan klienten også vælge at mødes med psykologen online på smartphone, tablet eller computer. Foto: PR.

Psykolog på skærmen
Fleksibilitet har været nøgleordet i tilrettelæggelsen af det nye psykologtilbud. Blandt andet bliver privathospitalets mangeårige erfaring med telemedicin anvendt i det nye koncept.

– Vi ved, at kunderne har meget forskellige behov, og vi vil gerne tilgodese alle ønsker til et psykologforløb. Samtalerne kan foregå ansigt til ansigt, men man kan også vælge at mødes med psykologen online på sin smartphone, tablet eller computer, hvis det er mere bekvemt og praktisk, eller man befinder sig bedre i hjemmets trygge rammer. Forskning viser, at vi i langt de fleste tilfælde får lige så gode resultater ved online konsultationer, fortæller Annette Gaard.

For dem, der ønsker at møde ligesindede og dele erfaringer med eksempelvis smertebehandling, depression og stress, arrangeres også gruppebehandling.

Hjælp til alle uden ventetid
Man behøver ikke være patient hos Aleris-Hamlet for at benytte den nye psykologrådgivning. Det er et tilbud til alle midtsjællændere, som har brug for hjælp til livets svære tider.

– Vi vil gerne række hånden ud til både børn og voksne på Midtsjælland, der har brug for hjælp til hverdagens udfordringer. Særligt på børneområdet er der lange ventelister i det offentlige, og forældre med et barn, der ikke trives, ønsker hjælp med det samme. Dér kan vi tilbyde hurtig behandling inden for en uge, fortæller Annette Gaard.

Rådgivningskonceptets psykologer er specialiseret i de psykiske problemer, der kan opstå inden for sundhedsverdenen. Men Aleris-Hamlet Hospitalers tilbud er til alle, der har brug for hjælp til livets svære tider. Særligt på børneområdet er der lange ventelister i det offentlige, og forældre til et barn, der mistrives, ønsker hjælp omgående. Foto: PR.