Efteråret er kommet, og for Ristorante Italy & Italy betyder det én ting: Nye råvarer!

Hos Italy & Italy elsker de efterårets råvarer af græskar, valnødder, rodfrugter og lækre oste. Det er den lækreste og friske duft, der spreder sig i køkkenet, når de får de første forsyninger hjem.

Smagen, når de første knasende bidder får lov til at lægge sig på tungen, inviterer altid til at fremtrylle en lækker efterårsret til menuen. I år er ingen undtagelse. Derfor inviterer de efteråret indenfor og har skrevet nye specialiteter på tavlen.

For eksempel kan du få en cremet efterårssuppe med fed fisk og knasende grøntsager. Det er en af de slags supper, der varmer kroppen og nærer helt ind i hjertet. Italy & Italy kalder den ”chefens fiskesuppe”.

Så hvis du også trænger til at byde efteråret ind med en lækker suppe, eller nogle af deres andre specialiteter, der giver dig alle efterårets smagsnuancer, så kig indenfor i varmen – de glæder sig til at servere for dig.

Find suppen og de andre lækkerier på deres hjemmeside.

Foto: Ristorante Italy & Italy