Du kan stadig nå at deltage i TMS Ringsteds konkurrence om to fribilletter til hjemmekampen imod KIF Kolding den 8. december 2018. Tilmeld dig TMS Ringsteds fandatabase, og du deltager automatisk i konkurrencen om de to billetter.

Er du tilmeldt TMS Ringsteds fandatabase, hvor du kan modtage fordele og være den første til at blive opdateret på nyheder, nye initiativer samt fordele? Hvis ikke, så kan du tilmelde dig på tms-ringsted.dk/nyhedsbrev for at deltage i konkurrencen.

Sådan deltager du
Gå ind på www.tms-ringsted.dk/nyhedsbrev og tilmeld dig til TMS Ringsteds fandatabase. Alle tilmeldte deltager automatisk i konkurrencen om to billetter til hjemmekampen imod KIF Kolding.

Sådan vinder du
Konkurrencen løber frem til slutningen af november måned. Herefter trækkes der lod blandt alle tilmeldte til TMS Ringsteds fandatabase. Vinderen får direkte besked omkring, at han/hun har vundet.

Det vinder du
Præmien består af 2 x ståpladser til hjemmekampen imod KIF Kolding den 8. december 2018. Billetterne er kun gyldige til den pågældende kamp og kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne fremsendes på e-mail, hvor de herefter kan printes.

Det skal du ellers vide
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at modtage nyheder omkring nye initiativer igennem TMS Ringsteds nyhedsbrev. TMS Ringsted lover ikke at spamme dig. De sender kun mails, når de har noget vigtigt at fortælle. Nyhedsbrevet kan altid frit frameldes igen. Dine informationer vil på intet tidspunkt blive givet til tredjepart.

Du kan altid finde flere informationer om TMS Ringsteds kampe på deres hjemmeside.

Foto: TMS Ringsted