TMS Ringsted
Tværallé 8
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 87 97
info@tms-ringsted.dk

Følg TMS Ringsted på Facebook.

Følg TMS Ringsted på Instagram.

Håndboldklub med en succesfuld historie
Team Midtsjælland Ringsted er en succesfuld håndboldklub i Ringsted med både børne-, ungdoms- og seniorhold. Og der er ingen tvivl om, at klubbens mange hold klarer det rigtig godt. Særlig godt er det gået for eliteholdene, hvor herrerne spiller i Ligaen, og damerne spiller i 1. division.

Men TMS Ringsted har ikke kun et ønske om at skabe succes, klubben holder også fast ved, at håndbold i høj grad handler om at skabe et åbent, rart og trygt træningsmiljø med sammenhold og plads til alle.

Ønske om at skabe fornyet interesse for dame- og herrehåndbold
TMS Ringsted har en succesfuld historie og kan dateres tilbage til slutningen af 1997. Her blev der indgået en samarbejdsaftale vedrørende holdfællesskaber for damer og herrer i Vetterslev-Høm G.F. Håndbold og Ringsted I.F. Holdfællesskabet blev skabt med et ønske om at skabe fornyet interesse for dame- og herrehåndhold i Ringsted Kommune både blandt publikum og blandt sponsorer. Der var desuden et ønske om at opnå status som 1. divisionsklub. Aftalen blev hurtigt en succes, da damerne i sæsonen 98/99 rykkede op i 1. division, og herrerne gjorde det samme i sæsonen 99/00.

Som konsekvens af successen blev holdfællesskabet i 2000 etableret som en selvstændig klub, hvor seniorafdelingerne i begge håndboldafdelinger blev samlet. I 2002 blev ungdomsafdelingerne også slået sammen. Ændringerne medførte en udvidelse af bestyrelsen, og i 2002 blev der også etableret et kraftcenter for udvikling af talent i ungdomsrækkerne i regionen. Kronen på værket, i forbindelse med etableringen af TMS Ringsted, blev da herrerne rykkede op i Ligaen efter at have været ubesejret i sæsonen 02/03.

TMS Ringsted gør sig også i e-sport
Det er ikke kun på håndboldbanen, at du kan opleve TMS Ringsted. I april 2018 gik de også ind i e-sportsverdenen. Som de fleste nok ved, så er e-sport i eksplosiv vækst. Og mens mange virksomheder tøver med at tilslutte sig denne nye sport, så prøver TMS Ringsted konstant at være innovative frontløbere.

TMS Ringsted er en klub med ambitioner og målsætninger, som de ønsker at indfri, overfor alle medlemmer og samarbejdspartnere, både når det kommer til e-sport og til håndbold.

TMS Ringsteds formand, Henrik Dudek, ser e-sport som en ”spændende, men også naturlig, udvikling af håndboldklubben”.

Tilmeld dig TMS Ringsteds fandatabase
Du kan med fordel tilmelde dig TMS Ringsteds nyhedsbrev og blive en del af fandatabasen. Således modtager du altid nyheder og fordele som en af de første. Du kan også følge klubben ved at læse de seneste nyheder i TMS Ringsteds kampaviser.

Og så kan du også altid følge med og støtte din lokale håndboldklub ved at deltage i deres kampe både på udebane og på hjemmebanen i Dansk Kabel TV Arena.

premiumpartner