TMS Ringsted har netop kunnet afsløre, at de har indgået et samarbejde med FC Barcelona Training. Et samarbejde, som rummer muligheder for TMS-ungdoms ældste årgange og trænere, om at besøge og opleve træningsmiljøet på La Masia i selveste FC Barcelona. Samt mulighed for afholdelse af netværksture for trænere, ledere og sponsorer.

Foto: TMS Ringsted.

I samarbejde med Barcelona Training, vil TMS derudover afholde en camp hos TMS Ungdom i uge 32. Det er første gang FC Barcelona holder en camp i Skandinavien. På campen vil trænere fra FC Barcelonas træningsakademi og TMS Ungdoms egne trænere deltage. Det vil betyde, at de kommer til at lære fra begge håndbold kulturer, og dermed giver man ungdomsspillerne mulighed for den totale håndboldoplevelse.

Målet er at tilbyde en håndboldcamp med et træningsmiljø på højeste niveau ved hjælp af de grundlæggende elementer og metoder, der praktiseres af den spanske topklub FC Barcelona. Håndbold Campen bliver den eneste af sin slags på Sjælland.

FC Barcelona Håndbold Camp er en ny begivenhed i TMS-Ringsted, så brænder du for din sport og har du drivkraften til at yde maksimalt i jagten på at blive bedre, er dette den perfekte mulighed.

Håndbold i FC Barcelona er en af de mest vindende af de professionelle sektioner i klubbens historie. I mange år har det været en af de bedste håndboldklubber, hvor der i øjeblikket er eller har spillet nogle af de bedste spillere i verden som Nikola Karabatic, Laszlo Nagy, Arpad Stervik, Enric Masip, Kasper Hvidt, David Barrufet, Mikkel Hansen, Jesper Nøddesbo og Kiril Lazarov blandt mange andre.

Foto: TMS Ringsted.

TMS Ringsted er en af Sjællands største håndboldklubber med tophold på både herre og damesiden samt en stor velfungerende børne- og ungdomsafdeling. Derfor var det et naturligt valg for Barcelona Training at søge samarbejde med netop TMS Ringsted som deres eneste samarbejdsklub på Sjælland.

FC Barcelona Camp er baseret på den måde, hvorpå deres elitehold og ungdomshold fra “La Masia” træner på, suppleret med input fra træningskulturen i TMS Ungdom.

Træningen varetages af professionelle trænere fra FC Barcelonas Akademi i samarbejde med danske trænere fra TMS Ungdom. Træningen er tilpasset deltagernes alder samt niveau og består af både teamtræning såvel som individuel træning, der matcher den enkelte deltagers behov.

Yderligere info vil følge på www.tms-ungdom.dk samt TMS Ungdom Facebook, og du kan allerede nu melde dig til på følgende links:

U12-U15: https://www.ticketmaster.dk/event/463621
U16-U19: https://www.ticketmaster.dk/event/463625

FC Barcelona Camp foregår fra søndag den 4. august til onsdag den 7. august.