SKEMA har fået opdateret deres fadølsudvalg – og det betyder en masse spændende nye øl. Også på flaske- og dåsefronten er der nyt.

SKEMA har netop fået Jacobsen Saison limited edition – en gylden, syrlig øl med duft af hyldeblomst på fad. Derudover har Viva Classic erstattet Tuborg Classic, og der er kommet Defender IPA og Grimbergen Pale Ale samt Rød Tuborg, som faktisk var bryggeriets første øl på hanerne.

På deres tre luksushaner har de Carolus Ultra på 3,7 %, Carolus Hopsinjoor på 8 %, der er mere humlefyldig samt Carolus Smoked på 8,5 %.

På flaske-fronten har de jævnligt nyheder – f.eks. har de i denne uge fået øl fra Musicon, der har til huse i Roskilde. De har fået fire forskellige øl fra Musicon, som er et relativt nystartet, og meget lovende, bryggeri. Udover at nævne at nyhederne tæller en økologisk Blond, en American Pale Ale, en IPA og en økologisk Brown Ale, så er de også på dåse, hvilket faktisk er en debut på DIT SKEMA.

Så slå vejen forbi, slap af og hyg dig med dem, du holder af.

Foto: SKEMA
Foto: SKEMA
Del på sociale medier