SKEMA
Nørregade 2, kælderen tv.
4100 RingstedSKEMA Ringsted (4)

Åbningstider
Mandag-torsdag: kl. 11:00-22:00
Fredag-lørdag: kl. 11- ? (baren lukker, når du går hjem)
Søndag: lukket

Hvad er der på dit SKEMA?
”Rendyrket hygge, med god service”, ifølge Hans-Jakob Christensen, bestyrer af SKEMA.

SKEMA er en hyggelig (kaffe)bar, der åbnede den 10. oktober 2014, og som ønsker at tilbyde byens borgere hyggelige omgivelser og velsmagende drikkevarer til små priser.

SKEMA er en studiebar, hvor unge såvel som gamle kan samles om både små og store spørgsmål, eller blot nyde lidt koldt eller varmt at drikke. Barens indretning danner rammen for et hyggeligt besøg, med rå murstensvægge, træbjælker, hyggelig belysning, digital brændeovn og dekorative citater. Der er mulighed for at sidde ved baren i de høje barstole, eller trække sig lidt tilbage i de lækre sofaer eller til de meget arbejdsvenlige borde med udsigt til torvet.

Der tilbydes gratis Wi-Fi i baren, så der kan surfes og arbejdes. SKEMA huser et godt studie/arbejdsmiljø om dagen og en sjov og stemningsfuld aften i røgfrie omgivelser. Desuden findes et rustikt udendørs område foran baren, for dem som nyder den friske luft.SKEMA Ringsted (2)

Lidt at slukke tørsten på
Du vil aldrig gå tørstig fra SKEMA, her finder du nemlig et varieret og spændende drikkekort. Til dem som ønsker lidt af varme sig på sælges en masse forskellige former for kakao, the og kaffe, heriblandt café latte, espresso, cappuccino og sort kaffe.

I det kolde sortiment findes en masse spændende specialøl og ciders. Endvidere laves flotte drinks og sjusser i forskellige størrelser og styrker, så der er noget for enhver. Du kan også nyde et glas velsmagende vin, og der sælges sodavand af forskellig slags.

Varme drikkevarer serveres i fine glas og med en lille småkage, mens der til de kolde nydelser følger lidt nødder. Dertil sælges der kage til den søde tand.

Sjov og fornøjelse
Hvis det er underholdning, du søger på dit SKEMA, tilbydes livemusik oplevelser ca. to gange om måneden, som selvfølgelig passer til baren og holder sig i den hyggelige, rolige tone, hvor alle kan være med.
Der vises diverse fodboldkampe og holdes løbende andre arrangementer.

I baren har SKEMA en række forskellige spil, som man kan samles om. Hvis du savner læsestof, har SKEMA en række forskellige blade og aviser, blandt andre Eurowoman, Euroman og BT.

 


sølvpartner

Del på sociale medier