SKEMA slår hul i væggen ind til naboforretningen og udvider med flere lokaler. Udenfor kan man nu nyde en tår at drikke i solens varme.

IMG_2281
Hans-Jakob Christensen indtager murbrokkerne

Det er blot et halvt år siden, at den hyggelige café og bar SKEMA åbnede på torvet i Ringsted. Lige siden har unge som gamle lagt deres vej forbi og fået sig lidt varmt eller koldt at drikke samt en sludder for en sladder.

Idéhaverne Hans-Jakob Christensen og Frank Månsson har nu erfaret, at konceptet kan udvides. For at imødekomme sommeren er stole og borde allerede stillet op på torvet, så man kan sidde i det gode vejr. Meningen er, at SKEMA ønsker at bidrage til livet på torvet. Til jul planlægger de to herrer at skabe et jule- og vintermiljø med juletræer og brændte mandler.

Når de nye lokaler er istandsat og designet, så de matcher resten af cafébaren, vil SKEMA have omkring 50 siddepladser mere. En vigtig fordobbling for weekendens gæster. De nye lokaler kan lejes til private arrangementer, selskaber, receptioner, konferencer og meget andet. De skal desuden skabe et større rum, til når der eksempelvis er livemusik på programmet – så kan man selv vælge, hvor meget man ønsker at være en del af koncerten.

Man regner med at de nye lokaler står klar omkring den 1. oktober 2015.

/Stine Amanda