Kærlighed til mad, faglig stolthed og hjemmelavet mad af gode, friske råvarer. Det er, hvad du får hos Benløseslagteren.

Slagteren på Midtsjælland, lige uden for Ringsted, i byen Benløse er lidt af en bastion, der gennem de sidste 72 år har formået at være den lokalt førende slagterbutik. Nationale og internationale priser er det også blevet til: Hele 65 medaljer, 65 diplomer og 2 pokaler. Den slags får man kun, fordi man kan sit kram og kerer sig om hvilken mad, man byder andre.

Benløseslagteren er en moderne slagterbutik med det hele, herunder et stort udvalg af specialiteter. Disken bugner af pølser, røgvarer, smørrebrød, delikatesser, frisk kød til middagsbordet, og som hos enhver slagter med respekt for sig selv: det gode, hjemmelavede kødpålæg uden alle E-numrene, til behagelige priser. Alt bliver langet over disken med smil og fokus på kundens behov.

Benløseslagteren tilbyder også mad ud af huset. Hvad enten der er tale om en festbuffet, den gode fødselsdagsmenu eller frokostleverancer til virksomheder, skoler og institutioner, er Benløseslagteren i særklasse. Der er mange muligheder at vælge mellem, hvis man ønsker mad til sit livs fest eller et andet arrangement: forskellige buffeter, det kolde bord, madkurve, helstegt pattegris, grillmenuer, pølsebord og højtbelagt smørrebrød.

Benløseslagteren leverer på hele Sjælland, Lolland og Falster, mod et mindre kørselshonorar – kontakt butikken via mail eller telefon eller slå et smut forbi butikken. Vil du vide mere, så læs videre på Dit Ringsteds partnerside her. Du kan også følge med Benløseslagterens Facebookside her.

 

 

Del på sociale medier