Benløseslagteren
Roskildevej 182, Benløse
4100 Ringsted
57 61 10 46
benloeseslagteren@live.dk

Følg Benløseslagteren på Facebook

Butikkens åbningstider
Tirsdag, onsdag, torsdag: 10-14
Fredag: 10-16
Lørdag: 8-13
Køkkenet har åbent alle ugens 7 dage

Kærlighed til mad
Kærlighed til mad, faglig stolthed og hjemmelavet mad af gode, friske råvarer. Det er, hvad du får hos Benløseslagteren. Slagteren på Midtsjælland, lige uden for Ringsted, i byen Benløse er lidt af en bastion, der gennem de sidste 72 år har formået at være den lokalt førende slagterbutik. Nationale og internationale priser er det også blevet til: Hele 65 medaljer, 65 diplomer og 2 pokaler. Den slags får man kun, fordi man kan sit kram og kerer sig om hvilken mad, man byder andre.

Benløseslagteren er en moderne slagterbutik med det hele, herunder et stort udvalg af specialiteter. Disken bugner af pølser, røgvarer, smørrebrød, delikatesser, frisk kød til middagsbordet, og som hos enhver slagter med respekt for sig selv: det gode, hjemmelavede kødpålæg uden alle E-numrene, til behagelige priser. Alt bliver langet over disken med smil og fokus på kundens behov.

Maden til din fest
Benløseslagteren tilbyder også mad ud af huset. Hvad enten der er tale om en festbuffet, den gode nytårsmenu eller frokostleverancer til virksomheder, skoler og institutioner, er Benløseslagteren i særklasse. Der er mange muligheder at vælge mellem, hvis man ønsker mad til sit livs fest eller et andet arrangement: forskellige buffeter, det kolde bord, madkurve, helstegt pattegris, grillmenuer, pølsebord og højtbelagt smørrebrød.

Benløseslagteren leverer på hele Sjælland, Lolland og Falster, mod et mindre kørselshonorar – kontakt butikken via mail eller telefon eller slå et smut forbi butikken.

”Et dyr, der har levet godt, smager godt”
Maden hos Benløseslagteren er lavet fra bunden efter gode, gamle traditioner med inspiration fra det moderne køkken. Går du op i, hvad du putter i munden, vil du være enig med Benløseslagteren i, at dyrevelfærd betyder noget. Opdræt, race, foder; kort sagt dyrets levevilkår påvirker smagen af kødet. Som de siger hos Benløseslagteren: ”Et dyr, der har levet godt, smager godt.”

For den kvalitets- og pengebevidste forbruger er der virkelig noget at komme efter, hvis man går efter Benløseslagterens kødpakker, hvor forskellige portioner kød til hverdagsbrug kan købes til priser, der matcher supermarkederne, men samtidig ligger i top i forhold til smag og kvalitet. Det er mere velsmag og mere af den gode samvittighed du får, for stort set samme pris, som når du køber discount.

Kunderne siger…
Her er, hvad nogle af Benløseslagterens kunder siger på Facebook:

”Det dejligste kød og pålæg man kan købe i Ringsted” (Kurt Elfving)

”Helt og aldeles fremragende nytårsmenu. Første gang vi har købt hos jer, men absolut ikke sidste.” (Karin Julie Hansen)

”Jeg køber månedspakke. Super godt kød. God Service.” (Anne Jørgensen)

Der er masser af kød på argumenterne for at handle hos en slagter. Har du endnu dét til gode, så prøv Benløseslagteren.


premiumpartner

Del på sociale medier