Den rigtige gardinløsning betyder alverden for trivslen på kontoret eller i hjemmet. En moderne gardinløsning skærmer for lys, varme og indkig uden at tage hele udsigten. Gardiner kan også bidrage til at holde på varmen i vinterhalvåret. Alt dette har NH Gardiner, i Ringsted, helt styr på og er altid klar til at hjælpe sine kunder med den rette løsning.

Oveni funktionaliteten kommer så æstetikken: Skræddersyede gardinløsninger fås i et sandt væld af farver, teksturer og mønstre. De kan fungere som blikfang eller blidt understrege rummets stil.

Gardiner på hele Sjælland.
NH Gardiner leverer professionelle gardinløsninger til private og erhvervsdrivende på hele Sjælland. Opmåling og tilbud er altid gratis. Du får rådgivning og kan se prøver på de forskellige muligheder. Valgmulighederne nærmer sig det uendelige, og hos NH Gardiner får du klar og kontant vejledning gennem gardinjunglen.

Indehaver Nicolai Hvid er ikke bange for at sige sin ærlige mening om, hvad der egner sig bedst til dit hjem eller kontor. Nicolai har beskæftiget sig med gardinløsninger, siden han var 17 år. Han er udlært gardinmontør/gardindekoratør fra Skive Tekniske Skole og har arbejdet i Roskilde, Viborg og Næstved hos Botex Gardiner. I 2012 tog Nicolai springet som selvstændig, først som freelancer for andre gardinforretninger og nu på egen hånd.

Vil du vide mere om virksomheden, så læs mere her.