Den Kreative Matrikel var vært ved Julehjælp 2015 arrangement.  Julehjælp2015

Den 1. december, var Den Kreative Matrikel vært for Ringsteds erhvervspanel til Julehjælp 2015, som for 8. gang blev afviklet i samarbejde med Dansk Folkehjælp og Ekstrabladet.
Paneldeltagerne havde én time til at kontakte virksomheder i deres netværk og bede om donationer til støtte til den gode sag. Alle donationer går ubeskåret til Julehjælp til enlige forsørgere på overførselsindkomst med hjemmeboende børn.

Dagens vært, Peter Nielsen fra Den Kreative Matrikel udtaler: “Selvom mange, både private og virksomheder, allerede har doneret til velgørende formål, har vi oplevet en meget positiv respons hos de kontaktede virksomheder. Jeg kan i hvert fald sige, at jeg også er en del af Julehjælpen 2016“.

Panelet fik mange positive tilkendegivelser fra virksomheder og erhvervsdrivende i Ringstedområdet.
Der var en flot opbakning til gruppen, der foruden dagens vært bestod af tidl. borgmester Niels Ulrich Hermansen, tidl. medlem af Folketinget Ole Hækkerup, Peter Dinesen, Estate, Jeannette Elmhoff, Next Step, og Jette Malchow, Skjoldenæsholm Golf Center.
Det lykkedes det lokale panel at slå sidste års beløb, idet der blev indsamlet knap 78.000 kr., som sikrer 52 familier Julehjælp.
På landsplan blev der på den ene time indsamlet 4,8 millioner kr., hvilket betyder, at hele 3.200 familier modtager Julehjælp.