Byt gaveræset ud med julehygge.  

download (1)Julen er højtid for gaver og hyggeligt samvær. Men ofte stjæler gaveræset tid fra familiehyggen. Mange stresser rundt i butikker for at finde de rette gaver til deres kære. Det kan være svært at finde på, hvad man skal give. Ofte falder det ikke i rette smag eller også får modtageren to af samme slags, og må bruge dagene efter juleaften på at bytte julegaver. Med et gavekort til byens mange butikker, sparer du tid før jul, så du kan prioritere hyggen med familie og venner. Og modtageren kan selv vælge den helt rette gave i ro og mag efter jul.

Giv et Ringsted Gavekort i julegave
Når du køber et Ringsted Gavekort bestemmer du selv, hvor meget du vil give. Du kan indsætte mellem 100 kr. og 3.750 kr. på gavekortet, og det er gyldigt i 2 år til ca. 50 butikker i Ringsted by og RingStedet.
Gavekortet kan købes hos Klints Guld og Sølv, Saaby’s Eftf., Føtex i RingStedet, samt på http://www.ringstedgavekort.dk

Køber du online, skal du købe inden 20. december, hvis gavekortet skal leveres inden jul, og du kan vælge at få det sendt direkte hjem til modtageren. Hos de fysiske salgssteder er sidste åbningsdag inden jul 23. december.

Det skal være en flot gave
Ringsted Gavekort er et samarbejde mellem Handelstandsforeningen og RingStedet. Gavekortet blev lanceret i 2007, men blev sidste år op til jul fornyet til et mere moderne og tidløst design.

”Et gavekort er en oplagt gave at give i stedet for en pengegave, netop derfor er det også vigtigt, at det fremstår som en flot gave.” siger Hanne Burø fra Ringsted Isenkram, som er bestyrelsesformand i RingStedets centerforening. Det nye gavekort design indeholder stadig en klar Ringsted-identitet, så der er en tydelig lokal forankring.