57149bac-50d1-42d1-be59-137d1ea39da7Rasmus Walter – alternativ pop svøbt i melankoli og metaforiske gloser

Han er efterhånden uundgåelig, når snakken falder på dansk musik. Rasmus Walter har fået etableret sig et karakterfast artistnavn, der har medbragt en langt portion radiohits som fx førstesinglen “Dybt Vand” og “Endeløst”.

Disse og mange andre hits kan nu opleves, når den dansksyngende musiker tager på turné i sommeren og blandt andet besøger Ringsted Festival.

40e76ccc-1f0e-4d7e-b4c1-a42ead6ffefbDie Herren – en nærverende U2-oplevelse
Måske det orkester i verden, der formår at viderebringe U2’s musik mest autentisk og nærværende – ud over selvfølgelig U2 selv.

Gennem Die Herrens lange liv er der i hvert fald mange, der har påstået dette. Om det er sandt eller ej, ændrer ikke ved det faktum, at Die Herren har turneret med U2’s fremragende musik siden 1991, og det er blevet til flere end 1600 koncerter.

 

c9b33fe4-e0f4-410c-9c1b-693124e68cbd

Volbeat Jam skifter navn til Guitar Rebels

Kort før jul blev Volbeat Jam kontaktet af organisationen bag Volbeat fordi bandets navn og logo lå for tæt op ad originalen og derfor i farezonen for krænkelse af rettigheder. Da jambandet bestemt ikke ønsker at træde Volbeat over tæerne, har de uden tøven besluttet at rette ind og ændre navn og logo.

Nyt navn og grafik, samme repertoire
Det betyder, at bandet nu har skiftet navn til Guitar Rebels. Men bare rolig: Attituden, lyden og showet er der ikke pillet ved! Og det ændrer heller ikke ved at det talentfulde jamband serverer en kraftfuld rockkoncert på årets festival!
Det var alt for i dag. Men allerede i næste uge kan du glæde dig til flere spændende nyheder på programmet.

Foreløbige program for Ringsted Festival 2016