PhotoÅdalskolen ansætter viceskoleleder Flemming Nielsen som ny skoleleder. Flemming Nielsen tiltræder stillingen som skoleleder med øjeblikkelig virkning.

Ansættelsen af den nye skoleleder sker, efter at den tidligere leder Annette Hjort valgte at fratræde sin stilling med virkning fra januar i år.

46-årige Flemming Nielsen kommer med mangeårig erfaring fra skoleområdet, både som lærer og leder. Han har et særdeles godt kendskab til Ådalskolen, hvor han blandt andet har været en del af ledelsen siden 2008 – senest som viceskoleleder.

Et kendt ansigt på Ådalskolen
Bag ansættelsen står et bredt sammensat ansættelsesudvalg med Ringsted Kommunes skolecenterchef, Morten Bøgelund Andersen, i spidsen. Og skolecenterchefen er glad for, at valget er faldet på Flemming Nielsen:

”Jeg er glad for, at det nu er lykkes at få ansat en kvalificeret og dygtig ny skoleleder i Ringsted Kommune og på Ådalskolen. Flemming Nielsen var fra start en stærk kandidat i ansøgerfeltet og overbevidste undervejs i processen ansættelsesudvalget om, at han vil kunne få Ådalskolen videre på bedste vis. Flemming har været ansat på Ådalskolen i mange år og kender dermed skolen og kulturen og ved, hvordan Ådalskolen skal udvikle sig for fortsat at være en attraktiv skole.”

Også skolebestyrelsesformand Bjarne Sørensen er glad for valget af skoleleder, og ser frem til et godt samarbejde:
”Jeg er rigtig glad for at vi har ansat Flemming Nielsen som ny skoleleder på Ådalskolen. Vi har i ansættelsesudvalget været igennem en spændende proces med at finde den rette kandidat. Flemming er et kendt ansigt på Ådalskolen, og han har alle de kvaliteter, vi har efterlyst for den nye skoleleder. Flemming er den rette person til at tegne Ådalskolen i fremtiden. Han er endvidere meget vellidt blandt personale, forældre og elever. Vi byder Flemming velkommen som leder, og jeg glæder mig til det fremadrettede samarbejde.”

Selv glæder den nye skoleleder sig til at stå i spidsen for Ådalskolen og være med til at sætte retning for skolens fortsatte udvikling:

“Efter 17 år på skolen er det nu en stor glæde for mig at få mulighed for at stå i spidsen for en af regionens markante specialskoler. Jeg overtager en velfungerende organisation med dygtige medarbejdere og nogle fantastiske børn. Netop mødet mellem børn og voksne er med til at skabe den særlige stemning, der præger skolens hverdag, hvor livsglæde og et trygt miljø danner udgangspunktet for børnenes læring og trivsel.
Arbejdet med børnene på Ådalskolen har altid stået mit hjerte nært, og jeg har gennem årene i mit virke som lærer og leder fulgt udviklingen tæt. I mit arbejde som leder lægger jeg vægt på god dialog, samarbejde og udvikling. I samarbejdet med forældre og skolens medarbejdere ønsker jeg at sætte en tydelig retning for skolens fortsatte udvikling. Ådalskolen skal også i fremtiden fremstå som et attraktivt skoletilbud for børn med psykiske- og fysiske funktionsnedsættelser samt kunne udbyde specialpædagogisk bistand til gavn for alle børn i Ringsted Kommune.”