Ingen slinger mod bundholdet.
Det var top mod bund, da Benløse Floorball hentede sæsonens sjette sejr i træk og vandt 8-1 i Vanløse uden større besvær.
GruppefotoUbesejrede Benløse var tårnhøje favoritter mod et Vanløsehold, der er uden point i floorball-ligaen. Efter de tre gange tyve minutter var københavnerne fortsat uden point, mens Benløse holder fast i 1. pladsen med maksimumpoint efter seks spillerunder.

En sikker sejr til Benløse Floorball
“Det var det man med en kliché kalder en sikker sejr, som kunne være blevet meget større,” sagde Benløse-træner Jens Hagbarth efter kampen.

Benløse kom planmæssigt foran i en kamp, der bød på 19 udvisningsminutter. Vanløses enlige scoring var til gengæld ganske glimrende og faldt i power-play med et kvarter tilbage.

Reduceringen til 1-5 gav dog ikke Vanløse den store medvind. I stedet gik Benløse et gear op, og på et par minutter sagde det bom, bom og bom til den 8-1-føring, der også blev kampens resultat.

Derefter tog Vanløse nemlig time out, og så gik gassen lidt af ballonen igen, og Benløse spillede de sidste minutter i undertal efter et par udvisninger. Alt i alt en kamp, hvorfra der er ikke var meget at skrive hjem om.

“De tre point er sat ind på kontoen, og nu ser vi frem mod onsdagens kvartfinale i pokalturneringen mod Rødovre, som vi glæder os til” siger Jens Hagbarth.
Pokalkvartfinalen spilles i Benløsehallen onsdag den 28. oktober kl. 19.30, og det bliver med statsgaranti et revanchelystent Rødovrehold, der kommer til Midtsjælland efter 3-7-nederlaget til Benløse i slutningen af september. Rødovre smed i weekend et point mod Sunds efter et drama, der endte 8-7 til mestrene.