soegade begravelse niels2Søgade Begravelse
Søgade 26
4180 Ringsted
Tlf.: 36395810
Mobil: 30154010
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk

Etik, omsorg og nærvær
Niels Pedersen er bedemand og indehaver af Søgade Begravelse, der 1. december 2015 flyttede fra Benløse til bymidten i Ringsted.

Hos Søgade Begravelse får du en personlig og omsorgsfuld rådgivning, således at du kan hjælpes videre i den svære tid. På baggrund af de 8 års erfaring i branchen har Søgade Begravelse tilegnet sig et godt indblik i den følelsesmæssige ubalance, som familie og andre pårørende sættes i ved dødsfald.

Søgade Begravelse kan hjælpe dig med at arrangere begravelsen eller bisættelsen af din pårørende, der som udgangspunkt afholdes mellem 5 og 10 dage efter, at den afdøde er gået bort. Arrangering af begravelser og bisættelser tilbydes primært i Ringsted, Hvalsø, Lejre, Skibby, Roskilde og Sorø, men forretningen hjælper gerne landet over.

soegade begravelseDet sidste farvel
Når man skal sige det sidste farvel til en pårørende og have hjælp til en begravelse eller bisættelse, anbefaler Søgade Begravelse, at man starter med en indledende samtale. Denne samtale er fokuseret på den afdødes mulige ønsker og tanker om begravelsen eller bisættelsen samt de pårørendes ønsker for, hvilket opgaver bedemanden kan hjælpe med.

I forhold til den afdødes egne ønsker, har Søgade Begravelse en folder, som man inden det sidste farvel kan udfylde, således at ønsker og tanker for selve begravelsen eller bisættelsen kan blive hørt. ”Den sidste vilje”, som dette redskab hedder, er udviklet til dem, som ønsker at præge deres egen begravelse eller bisættelsen, da der således på forhånd kan nedskrives væsentlige ønsker i forbindelse med tilrettelægningen af begravelsen eller bisættelsen. Ønsker om bestemte salmer, blomster eller en særlig kirke kan igennem denne folder videregives til de pårørende, hvilket kan gøre nogle af de vanskelige beslutninger lettere efter dødsfaldet.

Bedemandens ydelser
Hos Søgade Begravelse tilbydes mange forskellige ydelser i forbindelse med begravelser og bisættelser, som går fra at tage kontakt til en graver og en præst til at pynte kirke og udarbejde dødsannoncer. Dette er blot et udpluk af de mange ydelser som bedemanden kan hjælpe dig med, og priserne for begravelser og bisættelser varierer alt efter, hvilke ønsker du har for selve dagen samt den forudgående planlægning.

Du kan få hjælp til alt i forbindelse med begravelser og bisættelser hos Søgade Begravelse, som kan kontaktes døgnet rundt på alle årets dage på telefon 36 39 58 10.

Du er altid velkommen til at kontakte bedemanden, der kan hjælpe med at besvare de svære spørgsmål, som kan rejse sig i forbindelse med planlægning af begravelser eller bisættelser.

På hjemmesiden (www.soegade-begravelse.dk) kan du se svar på ofte stillede spørgsmål samt yderligere informationer om de ydelser, som Søgade Begravelse tilbyder.


premiumpartner