Lysen Biler Ringsted
Industriparken 6
4100 Ringsted

Tlf.: 57 87 31 20
Info@lysenbiler.dk

Anders og Christian Lysen

Åbningstider
Salgsafdelingen:
Mandag-fredag 9.00-17.00
Lørdag efter aftale
Søndag 11.00-15.00

Værksted og reservedele:
Mandag-torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-15.30

En veletableret bilforhandler udvider til Ringsted
Lysen Biler blev etableret i Sorø i 1979, hvor de i dag er en af de største bilforhandlere, og i 2006 udvidede de til Næstved. I dag har Lysen Biler over 65 medarbejdere fordelt på værksted og administration, som dagligt arbejder for at leve op til kundernes høje forventninger.

Ydermere er Lysen Biler autoriseret værksted for fem forskellige bilmærker. Her er altså tale om en veletableret bilforhandler, med en lang liste af trofaste kunder, og den 1. marts 2019 var tiden moden til, at Lysen Biler slog dørene op til deres nye afdeling i Ringsted. Her kan man opleve et bredt udvalg af lettere brugte biler, primært fra de mærker som allerede forhandles i Sorø og Næstved: Suzuki, Nissan, Fiat og Mitsubishi. Skønt der repareres på alle mærker, er Ringsted-afdelingen også indehaver af en Suzuki-autorisering og kan derfor udføre garantipligtige serviceeftersyn på alle biler af dette mærke.

Kræs for kunderne
“Stjerneservice, sælger der holder en aftale, selv når det kniber. Et værksted der sætter kunden i højsædet med et højt kompetenceniveau. Har fået to biler leveret inden for 8 måneder, og det gør man kun, når der er positivt samspil.”

Sådan lyder en af anmeldelserne på Trustpilot, og hos Lysen Biler er et af omdrejningspunkterne netop den gode service. Tegner man en serviceaftale, får man en gratis bilvask, støvsugning, udskiftning af pære såvel som påfyldning af sprinklervæske ved hvert servicebesøg.

Udover et højt serviceniveau, lægges der hos Lysen Biler stor vægt på skræddersyede løsninger, som passer til kundernes behov. Med servicen ‘Lysen Edition’ kan man som kunde få mulighed for selv at designe dele af bilen med henblik på udstyr og udseende, og hos Lysen Biler står personalet til rådighed med hjælp, vejledning og erfaring, alt sammen for at skabe en køreoplevelse der passer bedst muligt til den individuelle kunde. Lysen Biler bestræber sig på altid at imødekomme kundernes præferencer.

Mange erhvervskunder
Udover et omfangsrigt udvalg af erhvervsbiler fra både Nissan og Fiat er Lysen Biler eksperter i specialombygninger af varebiler. Lysen Biler har dedikerede erhvervssælgere ansat til netop dette formål, og da bilerne jo skal bruges i mange år, sørger Lysen Biler for, at vejledning og en tilbundsgående forståelse af kundens behov prioriteres, således at alle parter går glade fra handlen. Formålene med ombygninger falder sjældent uden for Lysen Bilers kompetenceområde, og dette omfatter alt fra en almindelig ladbil, til en rullende tandlægeklinik.

Gunstige finansieringstilbud
Hos Lysen Biler står man altid klar med en finansieringsløsning, der passer til kundens behov. Der tilbydes fast såvel som variabel rente, leasingaftale med mere. Kreditvurderingen tager under fem minutter, og renten er altid konkurrencedygtig.

premiumpartner