Jyske Bank
Nørregade 6
4100 Ringsted
Tlf. 89 89 13 70
E-mail: ringsted@jyskebank.dk
ringsted jyske bank
Åbningstider
Mandag: 10.00 – 16.00
Tirsdag: 10.00 – 16.00
Onsdag: 10.00 – 16.00
Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 16.00

Bank i hjertet af Ringsted
I midten af Ringsted, mere specifikt på Nørregade 6, finder du Jyske Banks Ringsted afdeling. Her sidder medarbejdere klar til at rådgive dig. Så hvis du så har brug for hjælp til privatøkonomien, eller du måske tænker på at starte eller udvide erhvervsmæssigt, er der hjælp at hente på Nørregade.

Mød en bank der gør en forskel
Jyske Bank har i flere år udviklet deres vision, der bygger på at banken skal gøre en forskel. Den idé har de taget til sig i Ringsted-afdelingen, hvor du – som kunde eller ej – altid er velkommen til at komme ind og få en snak over en kop kaffe.

Hos Jyske Bank i Ringsted kan du f.eks. tage kontakt til Belinda Agerskov eller Martin Sass Eskebjerg Samson, hvis du har lokal virksomhed, eller du kan tage kontakt til Casper Jensen eller Jane Malm, hvis du har brug for hjælp til din private økonomi. Med 10 medarbejdere – herunder Peder Nielsen som er afdelingsdirektør – bærer banken præg af at have en god og tæt kontakt til kunden. Her bliver du ikke mødt af et system, en robot eller et apparat, men et menneske.

Kunden i fokus
“Åben” er da også en af kerneværdierne hos Jyske Bank, der blev grundlagt i 1967 og i dag er det tredje største pengeinstitut på det danske marked. Med værdier som ”sund fornuft”, ”åben” og ”handlekraftig” arbejder alle afdelinger, som den i Ringsted, på at skabe et forhold til kunden, som gør en forskel.

B.S.J., som har været kunde hos Jyske bank i 40 år, fortæller om dengang, hun selv havde ønsket om at starte forretning, men manglede startkapital. ”Jeg ringede naturligvis til den daværende bankdirektør og spurgte ham venligt, om han ikke havde lyst til at komme til morgenkaffe og rundstykker – for jeg ville gerne tale med ham om et lån til opstart … Han accepterede min indbydelse – og få dage efter blev kassekreditten på 250.000, – bevilliget. ” (Red.)

Selvom du nok skal regne med en lidt anderledes proces i dag, er du og dine drømme altid velkommen hos Jyske Bank i Ringsted.


sølvpartner

Del på sociale medier