Miss Molly
Nørregade 5 c
4100 Ringsted
23 80 33 22
info@houseofmissmolly.dk

Følg Miss Molly Gallakjoler på Facebook 

Her stopper kjolepanikken, og festen starter
“Vi var SÅ glade, da vi kørte hjem af. Vi havde fundet kjolerne”. De fleste kvinder, der er så heldige at have modtaget en gallafestinvitation, kender til kjolepanik; hvad skal man dog tage på, hvor finder man hjælp, uden at slå hul på bankkontoen? Det er de færreste, der bare lige passer en standardmodel; som regel skal der småjusteringer til, og man skal prøve mange kjoler, før man finder den helt rigtige.

Begejstringen er ikke til at tage fejl af, når man endelig finder det rigtige. Nogle deler deres begejstring på Facebook. Efter en lang og sej kamp fandt de skatten hos Miss Molly – en guldgrube af gallakjoler i hjertet af Ringsted. Hos Miss Molly i Nørregade finder du flotte og elegante kjoler til livets store fester. Med mere end 20 års erfaring i feltet er du her sikker på at få kyndig vejledning og med stor sandsynlighed kjolen med hjem.

Officersfester, skolegallafester, konfirmationer, bryllupper, kobberbryllupper, sølvbryllupper – festen der kræver sin kjole er kommet for at blive. I en kort kedelig periode i 1970erne, hvor hippiebevægelsen satte dagsordenen, var det højeste mode at ’komme som man var’ til en fest, men menneskets trang til at pynte sig og holde fest med fest på er svær at holde nede i længden. Få steder ser man fænomenet så tydeligt som hos Miss Molly.

Danmarks flotteste gallakjoler og festkjoler
Med sit flotte udvalg og den personlige service tiltrækker forretningen i Ringsted en lind strøm af kunder fra hele Sjælland – også København, hvor man gerne kører langt efter en gallakjole eller brudekjolen. Her er alle typer festkjoler, cocktailkjoler og aftenkjoler. Butikkens store udvalg inkluderer korte kjoler, lange kjoler og kjoler til alle størrelser.

Du kan se et udvalg af kjolerne på Miss Mollys hjemmeside, men du bør unde dig selv og dine veninder eller din mor at tage en tur sammen til Nørregade. Det er en helt særlig oplevelse at prøve de flotte kjoler, som fås i flere forskellige farver og snit. Kjolerne kan da også kun købes i butikken, da Miss Mollys erfaring tilsiger, at kjolerne skal prøves på, før man ved, om alt er som det skal være.

Superglæde, superservice
De fleste af kjolerne i Miss Molly er butikkens eget design, og du vil derfor her få en kjole, du ikke finder andre steder. På Miss Mollys Facebookside får du et godt indtryk af forretningens sortiment og servicemindethed…

”Fantastisk service! Søde og hjælpsomme mennesker der står parat når du træder ind ad døren. Flotte kjoler i alle farver og mange forskellige snit. Jeg kan kun give Miss Molly Ringsted min varmeste anbefaling” – Sidsel

”Super god service. Kjoler for enhver smag og facon. Er superglad for den kjole jeg fik til mit sølvbryllup” – Gitte

”Så stråler Fie. Tak for levering lige til døren af den smukkeste gallakjole… efter de sidste tilretninger. Lover at sende jer et billede fra dagen. De bedste anbefalinger herfra” – Malene

”Vi var SÅ glade, da vi kørte hjem af. Vi havde fundet kjolerne” – Charlotte

 


sølvpartner