Ringsted Outlet
Klosterparks Allé 1
4100 Ringsted
Tlf. 57 64 41 30
info@ringstedoutlet.dk

Åbningstider
Mandag-søndag kl. 10-19

Moderigtig landsby
I en tid med butiksdød i de mindre byer, skiller Ringsted sig ud. Ringsted er stærk på shopping, og det skyldes ikke mindst Ringsted Outlet, der er Danmarks eneste rigtige outlet center. I udlandet kendes fænomenet som outlet villages, forsamlinger af mærkevarebutikker lidt uden for byens centrum med egen infrastruktur fra spisesteder og legepladser til vejskilte og toiletforhold med puslerum.

Ringsted Outlet er stedet hvor du finder de mest stilrene, klassiske og trendy tøjmærker, eksempelvis Boss, Hunkemöller, Calvin Klein, Levi’s, Wolford, Superdry, PompdeLux og Helly Hansen. Her er også lækkerier til boligen, eksempelvis Le Creuset, Rosendahl og Holmegaard, hvor du kan gøre et kup i udgåede farver eller 2. sortering. Du finder her en oversigt over outlet-butikker.

Salget går strygende. Med over 1,8 millioner besøgende i 2017 fortsatte Ringsted Outlet de seneste års positive udvikling og opnåede en 20-dobling i overskuddet fra året før.

Udsalg med udsalg på
Kl. 10 hver dag – også søndag – åbner landsbyen for gæster, der kommer fra nær og fjern for at nyde godt af de mange fordelagtige tilbud. Se åbningstiderne her. I Ringsted Outlet er der ikke bare almindeligt sommer og vinterudsalg. Der er udsalg hele tiden. Her finder du udgåede varer, udstillingsmodeller, varer der er pakket forkert eller har fået den forkerte størrelse i nakken. Varer der intet fejler, men grundet disse uregelmæssigheder sælges med op til 70% rabat. Desuden sælges seneste sæsons sortimenter til stærkt nedsatte priser.

Nu skulle man tro, der er rod og emballage over det hele i Ringsted Outlet, men der er rent og pænt med store komfortable prøverum i alle butikker. Og som i almindelige butikker er der mulighed for at bytte varer og få dem pakket ind som gaver.

Butikkerne drives af de enkelte mærkevareproducenter, som sælger deres overskydende varelagre fra indeværende eller tidligere sæsoner direkte til dig. Der er altid tale om originale kvalitetsvarer, hvis kvalitet er garanteret af producenten. Ofte vil du kunne finde nye varer, som ikke tidligere er solgt på det danske marked. Udover restvarer sælges basisvarer i alle størrelser, så der er altid noget at komme efter. Kollektionerne følger de normale sæsoner, og der er konstant nye varer på hylderne.

Abonnerer du på nyhedsbrevet, er du sikret information om nye butikker, events og særtilbud før alle andre. Du kan også følge Ringsted Outlet på Facebook.

God beliggenhed
Uanset om du kommer fra motorvejen, landevejen eller med toget, er det nemt at finde Ringsted Outlet. Fra Ringsted Station, hvor togene stopper 8 gange i timen, kører busser, og i sommerhalvåret kører det lille tog Magnus fra Torvet om lørdagen.

Er du i bil, kan Ringsted Outlet tilbyde over 1000 gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning og lige foran centret. Ringsted Outlet ligger tæt ved E20 motorvejen.

premiumpartner

Del på sociale medier