DagmarBryggeriet
Nørregade 20 (Baggården)
4100 Ringsted
Tlf. 41 17 55 66
info@dagmarbryggeriet.dk

Åbningstider
Alle lørdage mellem klokken 11 og 14.
Eller efter aftale.

Følg DagmarBryggeriet på Facebook.

Passion for øl og udsøgte smagsoplevelser
DagmarBryggeriet, der ligger centralt i Ringsted, blev grundlagt i 2005, men åbnede først for alvor i sommeren 2006. Bryggeriet, der ligger i en baggård i Nørregade, er placeret i et gammelt kornmagasin. DagmarBryggeriet er især kendt for deres passion for øl og stræben efter udsøgte smagsoplevelser.

Bryggeriet brygger på et klassisk engelsk brugt bryganlæg, og kedlen, der er fra Oxford, har en kapacitet på 800-1000 liter. Således kan DagmarBryggeriet satse på at brygge tre øl om måneden, hvilket svarer til 35.000 liter øl om året.

DagmarBryggeriet har fundet inspiration til navnet i middelalderens kongehistorie i Ringsted og omegn. Dronning Dagmar, der kom til Danmark i 1205, blev gift med Valdemar Sejr, som var en anerkendt og velanskrevet konge i Europa. Dronning Dagmar døde i 1212, hvor hun blev begravet i Sct. Bendts Kirke. Her hviler hun stadig den dag i dag – og sagnet om Dagmar lyder, at hun var en dronning af godhed og retfærdighed. Mange af bryggeriets øl er også opkaldt efter danske konger og dronninger.

På DagmarBryggeriets hjemmeside finder du en lang liste over deres forskellige øl. Bryggeriet er især kendt for at brygge forskellige typer af ale, men du finder også stout, porter, hvedeøl og Meinstof Classic. Selvom øllene har velkendte noter, tilføjer DagmarBryggeriet altid deres eget særpræg.

Hvis du kigger forbi DagmarBryggeriet på lørdage mellem 11 og 14, kan du prøvesmage deres øl, før du køber dem. Du har også mulighed for at snakke med en af bryggerne. Her afholdes der desuden ølsmagninger for større og mindre grupper i løbet af året. Du finder datoerne for ølsmagningerne på DagmarBryggeriets hjemmeside.

DagmarBryggeriet sælger selv deres flaskeøl og enkelte fadøl. De bestræber sig altid på at have 4-5 forskellige øltyper på flaske og et par af dem på fad. Der kommer løbende nye sæsonøl – hvad enten det er forår eller jul. Bryggeriet tilbyder også udlejning af fadølsanlæg, og så har du mulighed for at købe gaveæsker og ølglas.

Rig mulighed for at smage
Du har forskellige muligheder for at erhverve dig DagmarBryggeriets forskellige specialøl. Du kan enten købe dem direkte på bryggeriet, hos en af deres forhandlere eller ved at kontakte dem via mail eller telefon – så får du levering med i prisen. Se listen over forhandlere her.

“Noget af det bedste øl jeg har smagt”
Du kan med fordel følge med på DagmarBryggeriets Facebookside, hvor de løbende skriver om de lækre øl og kommende ølsmagninger. Og så finder du skønne anbefalinger fra glade kunder.

”Super hyggelig ølsmagning, de havde hele 11 forskellige øl på lager. Vi fik nogle gode fortællinger om bryggeriet og deres øl.” (Jacob)

”En rigtig hyggelig ølsmagning på DagmarBryggeriet, noget af det bedste øl jeg har smagt.” (Poul).

”Rigtig velsmagende øl 🙂 – deres ølglas er rigtig flotte, så de passer fint til øllet.” (Jesper).

premiumpartner

Del på sociale medier