Man kan komme langt med lidt. Et lille musikanlæg og en mikrofon var, hvad Sherif Haps behøvede for at fange børnenes opmærksomhed, da han optrådte på ValdemarScenen onsdag til årets sidste omgang SommerSjov.

Danmarks skøreste cowboy Sherif Haps havde ikke været på ValdemarScenen mange sekunder, før han havde den fulde opmærksomhed fra både børn og voksne. Der var hverken krudt eller kugler, konfetti eller lysshow på scenen og alligevel var publikum begejstrede og der var under hele forestillingen et godt samspil mellem sheriffen og publikum.

Med på scenen havde Sherif Haps gribben Guffe, som han har fået af en indiansk medicinmand, der har fortryllet gribben. Den er nemlig ikke nogen helt almindelig grib. Den snakker lige så meget som en papegøje og det er ikke altid lige pæne ting, der kommer ud af munden på den! Det gav anledning til en masse grin blandt publikum.

Sherif Haps er, med 27 millioner afspilninger og mere end 12.500 abonnenter, meget kendt på YouTube med en masse børnesange, der tager udgangspunkt i bevægelse, leg og læring. På ValdemarScenen sang og dansede publikum med på sange somHjulene på bussen og Tællesangen.

Efter showet inviterede Sherif Haps og grippen Guffe tilmeet’n’greet og den lange kø var fuld af børn, der glædede sig til at møde en vaskeægte cowboy.

Fotos: Heidi Taymyr