Foto: Colourbox

Tag familien med på en vild skattejagt rundt på byens kulturinstitutioner. Skattejagten begynder tirsdag den 19. oktober kl. 9.00 på Ringsted Sportcenter. Undervejs kommer I forbi Musik- og Kulturskolen, museet og biblioteket.

Svampe, fortællinger, smag og gymnastik
Er du vild med skattejagter? Tag hele familien med på skattejagt på Musik- og Kulturskolen, museet, biblioteket og Ringsted Sportcenter. Oplev de mange spændende aktiviteter hvert sted og find bogstaverne, som danner skattejagtsordet.

Dagen begynder på Sport Centret, hvor legelandet er åbent så I kan hoppe og springe.

På Musik og – Kulturskolen skal I lave små fine svampe skulpturer ud af gamle krøllede aviser, malertape og ostevoks. Find inspiration fra flora danicas svampebilleder og lav jeres helt egen svampefamilie. Det kræver ingen særlige egenskaber og hele familien kan deltage.

På Ringsted Museum kommer Storyteller Steiner fra Ordskaber og fortæller gakkede historier om junglemonstre, trolde og prinsessen med den lange næse.

Ringsted Bibliotek får besøg af Lina og Emma fra Science Skoletjeneste KU, som med temaet “Smagsdommer for en dag” fortæller om de fem grundsmage: sur, sød, salt, bitter og umami. Og I kommer selvfølgelig til at smage dem alle.

Der er præmier til alle deltagere og en gratis billet til svømmeland, som kan benyttes fra tirsdag til fredag i uge 42. Skattekortet som uddeles er adgangsbilletten.

Billetter og tilmelding
Den vilde skattejagt er torsdag den 19. oktober fra kl. 9.00-14.00. Arrangementet er for hele familien. Det koster ikke noget at deltage, men tilmelding er påkrævet via ringsted.dk.