Ringsted Bibliotek har begrænset service og åbningstider på grund af coronarestriktioner, men du kan bruge bibliotekets digitale tilbud på Filmstriben og eReolen.

Online film og litteratur
Selvom Ringsted Bibliotek har begrænset service og åbningstider på grund af coronarestriktioner, så har du alligevel mulighed for både at se film og læse eller lytte til litteratur. Filmstriben og eReolen er bibliotekets tilbud som kan benyttes online af bibliotekets brugere med folkeregisteradresse i kommunen.

Filmstriben for hele familien
Filmstriben.dk er bibliotekernes digitale filmtilbud, hvor du med dit login fra Ringsted Bibliotek får adgang til film for hele familien. På Filmstriben finder du både dokumentarfilm, spillefilm og tv-serier. Du kan søge på filmtitler, men du finder også forskellige temalister som inspiration til at se gode film, fx sport, ensomhed, 2. verdenskrig, tyske film, mad, mode eller historie.

Læs eller lyt til litteratur på eReolen
På eReolen.dk kan du hente elektroniske bøger og lydbøger, som du kan læse eller lytte til med dit login fra Ringsted Bibliotek. Du kan søge på titel eller forfatter, men du finder også forskellige temalister som inspiration til din læsning, fx vinterbøger, politiromaner, erotiske noveller, fantasy, erindringer eller diverse podcasts.

Både Filmstriben og eReolen kan du finde via ringstedbib.dk

Foto: Ringsted Bibliotek