Ringsted Festival har flere gange spurgt publikum om musikønsker, og der er ingen tvivl. Rigtig mange vil ha’ rock, masser af rock. Derfor honorerer de nu det sultne rockpublikum med de første bundsolide rocknavne:

Glæd dig til: Carpark North, Magtens Korridorer og Jacob Dinesen!

Carpark North kommer med både mørke og skønhed, når de lægger festivalfolket ned med en vild energi og fantastiske, rockede hitparader. Carpark North har opbygget et musikalsk univers bestående af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader. Du kender uden tvivl megahittet ‘Shall We Be Gratefull’ – eller måske har du også skrålet med på ‘Save Me From Myself’? Et par klare Carpark North-klassikere efter vores mening!

Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd. Magtens korridorer formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

Jacob Dinesen: Hans dybe røst er ikke til at tage fejl af. Et trademark, der sender Jacob Dinesens sange trygt og sikkert udover en hver festivalplads – og vi glæder os til at han indtager Ringsted Lystanlæg med netop sin solide stemme. Fra første album vakte Jacob Dinesen opsigt i det danske musiklandskab for sin kompromisløse og ærlige lyd. Med DMA-nomineringer, hitsingler og Platin-sælgende albums, har Jacob Dinesen prikket til noget i samfundet, samtiden og ikke mindst musikbranchen med sine reflekterende rocksange.

Se hele programmet her

Foto: ABW