Husted Emballage ApS
Jættevej 15
4100 Ringsted
57 67 46 40
info@husted-emballage.dk

Åbningstider
Webshoppen er åbent døgnet rundt, kundeservice er åben:
Mandag-torsdag 08.30 – 16.00
Fredag 08.30 – 15.00

Alle typer emballage
De der skumfiduser, man finder i papkassen, når man har bestilt noget, der kan gå i stykker, hvad er det nu de hedder…? Støddæmpere, selvfølgelig, og dette er blot én af Husted Emballages mange varegrupper. Handel på nettet er stigende, og på vejen med skib, tog eller lastvogn bliver pakkerne udsat for meget. Det kræver mere og bedre emballage, når varer skal transporteres langvejs fra, men også de varer vi selv henter og bringer hjem fra de lokale butikker, kræver god emballage.

Emballagespecialisten i Ringsted har leveret emballage og en lang række beslægtede produkter siden 1987; papkasser, tape, trækfilm til paller, adresselabels til forsendelse samt poser af alle slags til alle de gode sager forbrugerne selv slæber rundt på.

Emballage har mange former. Det er ikke bare den neutrale brune papkasse med de små hvide støddæmpere. Det er også gavepapir- og bånd, cellofan og silkepapir, gaveæsker og pæne poser så du kan få pakket fødselsdagsgaven eller blomsten lækkert ind i butikken. Det er poser af papir, stof eller plastik, poser til vin, te og takeaway, slik og smykker. Husted Emballage er Danmarks nok mest velassorterede leverandør af emballage og forsendelsesprodukter – også af den fineste slags.

Skræddersyet emballage
Emballage med dit logo på er en effektiv måde at markedsføre dit firma på. ”Logotrykt emballage bliver set af rigtig mange mennesker, og bliver i mange tilfælde brugt mange gange, så reklameværdien er meget stor i forhold til f.eks. dagbladsannoncer”, skriver Husted Emballage på sin hjemmeside: ”Vi laver dagligt mange spændende opgaver for vores kunder, og sammen finder vi løsninger der tilgodeser form, farver og brugsværdi. Hver enkelt bærepose eller gaveæske opfylder dermed både dit behov for at blive husket af kunderne, og det praktiske ved at have noget at bære sine varer hjem i”.

Altid laveste pris
Husted Emballage, der har haft domicil i Ringsted siden 1995, leverer til hele Danmark via deres webshop. Der udmærker sig ved fem fine fordele; hurtig levering, ingen eller lav fragt, nemt og enkelt at handle, mændgerabat og 30 dages returret. Prisen er et kapitel for sig – Husted Emballage garanterer nemlig laveste pris: ”Har du købt en vare af os som du senere finder billigere i et andet katalog, krediterer vi dig differencen, hvis du sender os kataloget hvori du har fundet produktet”.

Kontakt Husted Emballage 


sølvpartner