Benløse fortsætter sin totale dominans i de ældste ungdomsrækker. I den forgangne weekend vandt klubbens U20-hold guld i Arena Nord efter en komfortabel finalesejr på 7-1 over Rødovre.

U20-guldLørdagens semifinale ved U20 Final 4 var faktisk den moralske finale. Her var Benløse oppe mod værterne fra Frederikshavn, og det blev tæt. Benløse var foran 1-0, bagud 2-1, så foran 4-2 før Frederikshavn fremtvang en spændende afslutning med reducering. Det blev dog til sidst en 4-3-sejr til Benløse og dermed billet til guldkampen.

Finalen blev aldrig spændende. Det stod godt nok 0-0 efter 1. periode, hvor Benløse havde næsten alle mand i spil, men så blev der sat turbo på, og i 2. periode blev det 4-0, og i sidste periode gik Benløse frem til 7-0-føring, før Rødovre fik lov til at pynte på resultatet i kampens sidste minut til slutresultatet 7-1.

Frederikshavn vandt i øvrigt bronzekampen over Brønderslev.

Sidder på alle pokaler
I denne sæson var U21-rækken omdøbt til U20, og Benløse har vundet den årgang alle de tre gange, den har været spillet. I U17 har Benløse også taget de tre seneste DM-titler, hvilket også gør sig gældende for U19. Klubben sidder dermed massivt på pokalerne i de ældste ungdomsrækker.

Vedhæftet billede af Benløses hold fra Frederikshavn.