benloese-floorball_timeoutBenløse vandt 9-8 over medaljeaspiranterne fra Copenhagen efter et forrygende drama søndag eftermiddag i Gl. Valbyhal, hvor føringen skiftede flere gange undervejs.

Vedhæftet billede: Alvorlige miner undervejs, her i time out’en, men Benløse sled sig til tre point i Gl. Valbyhallen.

Først var Copenhagen foran, så Benløse, så københavnerne igen før midtsjællænderne til sidst så ud til at trække fra. I den uforudsigelige kamp var Copenhagen tæt på et mirakuløst comeback til sidst, men Benløse holdt stand og hentede 3 points på en svær udebane.

– Det var en tæt kamp hele vejen igennem. Vi kom bagud med 2 i starten af 2. periode, men fik vendt slaget igen. Vi kom til at spille med på Copenhagens spil, og så er de gode. Men vi har nu slået guldvinderne fra Vendsyssel og bronzevinderne fra Copenhagen og står med 6 points efter 2 kampe, så det er en rigtig god start på sæsonen, sagde cheftræner Jens Hagbarth efter kampen.

Han kunne ånde lettet op i København, da hans hold til sidst havde reddet stormen af. I en dramatisk 3. periode så Benløse ud til at være i kontrol med en 9-6-føring med 7 minutter igen. Men så røg Daniel Mac Cabe i straffeboksen i 5 minutter. Trods det lange overtal til Copenhagen, holdt Benløse stand.

Med 2 minutter tilbage var Benløse stadig foran 9-6, men så trak Copenhagen keeperen med succes. Reduceringer med et minut og 50 sekunder igen gjorde det sidste minut til en absolut neglebider, men tættere på kom Copenhagen altså ikke.

For Benløse venter nu en travl uge med pokalkamp mod Hafnia fra 1. division tirsdag aften på udebane, og derefter ligakamp mod oprykkerne fra Helsingør torsdag aften i Nordsjælland. Næste hjemmekamp er lørdag den 15. oktober kl. 15, hvor Frederikshavn gæster Dansk Kabel TV Arena.