Det er ikke kun Black Friday, hvor du kan hente gode rabatter og besparelser. Det kan du helt frem til jul på Kids-world.dk.

Den store børnetøjswebshop åbner den 1. december første låge i deres store julekalender, der er proppet med rabatter og gode tilbud på en lang række populære børnetøjsmærker.

Hver dag åbnes der en låge i julekalenderen, hvor der gemmer sig en rabat på 25 procent på et udvalgt mærke som for eksempel Name It.

Børnetøj tilbud
I år indeholder julekalenderen fra Kids-world tilbud på over 100 brands. Julekalenderen i år indeholder brands som Peak Performance, Ecco, Hugo Boss og Sketchers.

Du kan dermed spare 25% på alt fra et nyt sæt termotøj børn fra et af de mest populære børnetøjsmærker til bluser, bukser og sko.

Hver dag vil der være intet mindre end fem stærke børnetøjsbrands, som du kan få 25 procents rabat på i julekalenderen. Hvilke mærker der gemmer sig bag de enkelte låger, kan man kun finde ud af ved at åbne lågerne.

Det betyder, at du på den pågældende dag, hvor du åbner lågen, kan få 25 procent i rabat. Du finder julekalenderen på Kids-world.dk.

Du kan også få dagens låger i julekalenderen serveret direkte i din indbakke. Kids-world sender nemlig også dagens låger direkte til modtagerne af deres nyhedsbrev.

Billigt børnetøj – Julekalender 2021
Julekalenderen 2021 fra Kids-world indeholder 25% rabat på mærker som Sebra, Viking, Mads Nørgaard og en lang række andre brands, hvor en lang række er designerbrands.

Udover rabatten har Kids-world.dk også skabt flere andre muligheder for, at du kan få besparelser i forbindelse med dine køb.

Børnetøjsgiganten tilbyder nemlig også fri hjemmelevering over hele Danmark, uden du behøver købe for et minimumsbeløb, som man ellers tit ser det. Det betyder, at du ikke får en ekstraomkostning på 30-50 kr., blot for at du også kan få dit tøj sendt til dig.

Hvis din jul bliver for økonomisk presset, selvom børnene har brug for nyt tøj, så er der også en ekstra hjælpende hånd at få via en kreditordning.

Kids-world tilbyder en kreditordning, der er kendt som børnepengebetaling. Her kan du vælge en gratis kreditordning, som gør det muligt, at du venter med at betale, til børnepengene kommer.

Fra den 20. december kan du dermed vente med at betale til efter påsken, hvor du kan anvende april måneds børnepenge.

Køber du før den 20. december, for eksempel et af de mange tilbud via julekalenderen, så kan du vente med at betale, til børnepengene kommer i januar.

I år indeholder julekalenderen fra Kids-world tilbud på over 100 brands. Julekalenderen i år indeholder brands som Peak Performance, Ecco, Hugo Boss og Sketchers. Foto: Kids-world