Tirsdag den 13.12.22 kl. 19.00 holder Ringsted Musik og Kulturskole juleafslutning for alle sine rytmisk bands, og der er lagt op til en heftig aften med masser af rock, jazz og pop.
Programmet byder på spændende navne som bl.a. Swan Song, Vindstyrke 12, Rythm’n & Horns, Ringsted Big Band, Blue Night, Birds og Pray, Drum Busters og Otherside.

Musik & Kulturskolens Street Parade deltager også i koncerten med swingende rytmer, fest & farver. Der er blevet øvet flittigt siden sæsonstarten i august, og både elever og lærere glæder sig til at komme på scenen og spille for publikum.

Som noget nyt vil også Bandværkstedshold være med på de skrå brædder. På disse hold deltager elever, der er startet direkte i sammenspil uden på forhånd at have valgt instrument. Ideen er at eleverne kan få prøvet en masse instrumenter af i et trygt og godt fællesskab med klassekammeraterne for så efterfølgende at finde netop deres instrument.

Alle er velkomne og der er fri entre. Forældreforeningen STØTTEN vil betjene baren og lange sodavand, kaffe og øl over disken.

Pressefoto