Når du køber stof hos Bedstes Stoffer ved Ringsted, får du kvalitetsstoffer udvalgt af en uddannet dameskrædder og tidligere møbelpolstrer. Indehaver Birgit Christensen har mange års erfaringer indenfor branchen og deler gerne ud af sine erfaringer. Her får du gode råd med på vejen, så du kan komme i mål med dine projekter.

Bedstes Stoffer finder du i den gamle brugs på Vetterslev Bygade. Butikken henvender sig til alle, og her finder du et stort og varieret udvalg af stoftyper, tilbehør og ikke mindst kvalificeret rådgivning.

For mange er det et stort skridt selv at sy sit tøj og boligtekstiler, og her er der hjælp at hente til at komme i gang, mens det for andre drejer sig om at blive endnu bedre og give sig i kast med mere komplicerede ting.

Her kan du få hjælp til dit Cosplay kostume
Birgit hjælper også gerne unge, der dyrker trenden Cosplay, hvor man går i kostumer taget ud af tegneserier eller film. Ordet kommer af costume og play, og med sin store erfaring og ekspertise kan Birgit hjælpe unge med at føre deres kostumer ud i livet – fra billede til tøj de kan tage på til den næste cosplay fest.

For Birgit startede det med Cosplay tøj til børnebørnene, men hun har også sit eget kostume. Cosplay trenden startede i USA og er et stort hit i Japan, hvor unge siden 1980’erne har genskabt karakterer fra manga, anime og videospil. I dag er der Cosplay fans i hele verden.

Masser af metervarer
I butikken kan du købe metervarer af forskellige stoffer. Her er ensfarvet bomuld, bomuld med mønster, Jersey, stretchstof, denim, stof i læder-look, bomuld/elastan, velour, satin med lyra, chiffon, jakke stof, bambus polyester, stof med print og mange flere muligheder.

Her kan du selvfølgelig også finde lynlåse, diverse knapper, sytråd og mønsterpapir.

Du kan endvidere finde et stort sortiment af grovere stoffer til møbler. Birgit har i mange år arbejdet som møbelpolstrer, så her får du også erfarne råd med på vejen.

Kontakt

Bedstes Stoffer ved Ringsted
Næstvedvej 399
4100 Vetterslev
Tlf. 51 36 50 74