I efterårsferien inviterer projektet Kulturen Flytter Ud Ringsteds unge fra 7. – 10. klasse til to dages gratis Camp med film-, dans-, elektronisk musik-, spoken word- og billedværksted.

I forlængelse af kulturbomber, huskunstner-besøg på skolerne og åbne værksteder i Klub Syd og Klub K de seneste uger, er Campen endnu et tilbud, som sigter efter at give unge mulighed for at være kreative, afprøve æstetiske udtryksformer og skabe kunst.

Campen har 5 værksteder som forløber over to dage. Disse værksteder faciliteres af 5 kunstnere, som med deres 5 forskellige kunstretninger som vil skaber sammen med de unge i Ringsted. De 5 kunstretninger, man kan prøve af, er film-, dans-, elektronisk musik-, spoken word- og billedværksted.

Alle workshops afholdes samtidigt i Ung Ringsteds lokaler på Korsevænget 16, mandag d. 18.10 og tirsdag d. 19.10 fra 11-17. Tilmelding via UngRingsted.dk

Kulturen Flytter ud er et samarbejde mellem Ringsted Musik- og Kulturskole og Ung Ringsted om et modelforsøg støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.