Overtidsnederlag efter måltørke
Benløse Floorball burde have vundet onsdag aften, men krudtet var i den grad vådt, og så stjal Hvidovre to point med en overtidssejr på sølle 2-1 efter sæsonens suverænt mest målfattige kamp på de skrå brædder i Benløsehallen. En hal, hvori fru Fortuna ikke tilsmiler de lokale i øjeblikket.

Taktisk ørkenvandring
Det hele begyndte som lidt af en taktisk ørkenvandring, og ingen af holdene ville blotte sig. Det til trods, så havde Benløse faktisk tre forsøg på overliggeren, og Hvidovre var især farlige på et par frislag tæt på Benløses mål. Alligevel endte de første 20 minutter med kedelige 0-0 på tavlen, og Benløse forspildte også en chance i overtal undervejs.
HvidovreMønstret var præcis det samme i 2. periode. Benløse kæmpede for at åbne Hvidovres kompakte defensiv, for københavnerne var kommet til Benløsehallen med en simpel plan “Stå kompakt og giv så få chancer væk som overhovedet muligt”. Måltørken blev endelig vendt, da Mathias Glass på et godt indspil fra Daniel Mac Cabe hamrede bolden op i nettaget til 1-0-føring til Benløse.

Afslutningerne var ikke gode nok
De håbefulde tilskuere troede, at det betød hul på målbylden. Og der var bud efter mere for Benløse-drengene, men det var altså en af de dage, hvor afslutningerne ikke stod mål med det forarbejde, der ellers ofte var ganske udmærket. Og i stedet for 2-0-føring udlignede Hvidovre til 1-1 i powerplay kort inde i tredje periode, da Anders Christensen var blevet sendt to minutter i straffeboksen.

Det hele afgjort i sudden victory
Med et kvarter igen af den ordinære tid og sølle to scoringer på tavlen lugtede begge hold selvfølgelig en sejr, men ingen havde kvalitet nok i hverken spil eller afslutninger, og så måtte kampen afgøres i sudden victory.

Benløse maste fortsat på i jagten efter tre points og burde have scoret i flere omgange. Hvidovre brændte også en friløber. Og så blev det hele pludselig afgjort efter en dobbeltfejl, hvor Benløses opspil først kiksede, hvorefter opdækningen haltede så meget, at gæsternes Tobias Jørgensen kunne afgøre kampen fri på bagerste stolpe efter et af rigtig mange Hvidovre-frislag tæt på Benløses mål.

Onsdage og Benløsehallen har bare ikke været Benløses kop te i overgangen fra oktober til november. Først røg holdet ud af pokalturneringen med 5-6 mod Rødovre den 28. oktober, og 4. november blev det altså overtidsnederlag til Hvidovre i ligaen. Et af dem, der gør ondt, efter en kamp Benløse burde have vundet.
GruppefotoNår skuffelsen har lagt sig kan holdet dog finde glæde i fortsat at toppe floorball-ligaen med 19 point efter seks kampe. Det havde de nok gerne solgt den for, da sæsonen begyndte.