Meicker Rengøring i Ringsted er opkaldt efter ejeren Mie Meicker, der har boet i Ringsted, siden hun var tre år. I 2019 etablerede hun rengøringsvirksomheden, som i 2021 blev medlem af Dansk Erhverv – dansk service, og dermed en del af REN Garanti – din sikkerhed for kvalitet og ordnede forhold, med overenskomst hos 3F.

Meicker Rengøring har specialiseret sig i erhvervsrengøring, og fra Ringsted kører bilerne rundt til kunder på hele Sjælland.

Med over 12 års erfaring med erhvervsrengøring kan Meicker Rengøring i Ringsted levere en professionel løsning, uanset hvad jeres rengøringsbehov er – og det til meget konkurrencedygtige priser.

Det er også en bæredygtig løsning, for firmaet bruger kun svanemærkede rengøringsprodukter til gavn for både naturen og de mennesker der skal opholde sig i det rengjorte rum.

De bruger gulvklude af microfiber, der nemt tager resten af snavset med op, som kosten ikke får med første gang. Deres fladmopper er svanemærkede microfibermopper, der gør det nemt at opsamle større partikler, såsom snavs, jord og grus.

”Alle vores medarbejdere har fået et kursus i miljø, så de ved hvor meget rengøringsmiddel og vand der skal bruges til de forskellige arbejdsopgaver, og hvad man gør af det resterende vand,” oplyser Mie Meicker.

Klar kommunikation om opgaveløsningen er vigtig for Meicker Rengøring.

”Hos os er det et krav at man kan tale, læse og forstå dansk, da vi dermed opnår en bedre kvalitet af rengøringen,” siger Mie Meicker, der under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt Meicker Rengøring for et uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave.