Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2021/05/28 til 2021/06/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Alvorligt uheld med tilskadekomst – Sorøvej/Langemosevej, Ringsted

Kl. 14.28 skete et alvorligt sammenstød i krydset Sorøvej/Langemosevej vest for Ringsted, da to biler kørte sammen. Politi og redning kørte til stedet, hvor den ene bilist var fastklemt i bilen og måtte reddes ud. De to bilister var alene i bilerne da uheldet skete. Føreren af den ene bil, en 33-årig mand fra Sorø blev bragt til Rigshospitalets traumecenter i lægehelikopteren med livstruende kvæstelser. Den anden part, en 32-årig mand fra Slagelse blev kørt til traumebehandling på sygehuset i Slagelse med alvorlige skader.

Den 33-årige kørte ad Langemosevej ud i krydset ved Sorøvej, hvor han blev påkørt i siden af den 32-årige bilist, som kom kørende ad Sorøvej fra vest. Vejen blev afspærret og bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet, og begge køretøjer blev indbragt til nærmere undersøgelse. Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver af de to bilister, for at afklare om de var påvirkede, da uheldet skete. Busser forbi stedet blev omlagt, indtil omkring kl. 17.00, da vejen igen kunne åbnes.

Mandag eftermiddag meldes den 33-årige at være stabil og uden for livsfare, men han havde pådraget sig alvorlige kvæstelser. Den 32-årige havde også pådraget sig flere brud og indre kvæstelser. Politiet undersøger nu omstændighederne omkring det alvorlige uheld og afventer rapporten fra bilinspektøren, hvorefter sagen skal vurderes for, hvem som kan drages til ansvar for, at uheldet skete.

Mand uden kørekort oplyste falsk navn – Holbækvej, Ringsted

Kl. 08.29 standsede en betjent fra færdselsafdelingen en personbil, som var blevet målt til at køre 75 km/t i en 50 km/t zone på Holbækvej i Ringsted. Føreren, som senere skulle vise sig at være en 22-årig mand uden fast bopæl, opgav et falsk navn over for politiet. Han havde nemlig aldrig taget et kørekort, men var blevet idømt en betinget frakendelse af førerretten på grund af tidligere overtrædelser af færdselsloven.

Han blev sigtet for at køre for stærkt og oplyse falsk navn, og derved forsøgte at give en anden skylden. Han blev også sigtet for kørsel uden førerret. I bilen fandt politiet desuden 4 gram amfetamin, som den 22-årige blev sigtet for at besidde. En narkotest viste dog ikke tegn på, at han havde indtaget narko forud for kørslen. Den 22-årige havde lånt bilen af et familiemedlem, som kan forvente at få en sigtelse for at have lånt bilen ud til en person uden kørekort. De sigtede kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

Narkokørsel uden førerret – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 12.18 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 21-årig mand fra Ringsted for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil på parkeringspladsen ved outletcentret, idet han var mistænkt for at kunne være påvirket af cannabis under kørslen. Han fik derfor udtaget en blodprøve til at nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Under alle omstændigheder skulle han ikke have ført personbilen, fordi det viste sig, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort, så derfor blev han også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven inden løsladelsen efter blodprøveudtagningen.

Indbrud i Perioden

Sct. Hansgade, Ringsted
Thyrasvej, Ringsted
Signalet, Ringsted