Restaurant Klosterhaven 
Hotel Scandic Ringsted
Nørretorv 57
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 93 00

scandic ringsted restaurantÅbningstider
Morgenmad: man-fre 06.30-09.30, lør-søn 07.00-10.30

Frokost: man-fre 12.00-15.00

Middag: man-tor 17.30-21.15, fre-lør 17.30-20.45

Søndag lukket

Gæster fra nær og fjern
Restaurant Klosterhaven er en af Ringsteds førende restauranter. Med sin centrale beliggenhed på Hotel Scandic ved Ringsted Kongrescenter tiltrækker restauranten gæster fra nær og fjern.

Restauranten, der har plads til 100 gæster, er indrettet i moderne skandinavisk stil og på menukortet er en god blanding af danske og udenlandske retter. Du kan vælge mellem lette måltider og treretters menuer.

Køkkenet gør en dyd ud af at bruge sæsonens råvarer, og menukortet skifter således med årstiderne. Der kræses for de udenlandske turisters smagsløg med retter fra det nye nordiske køkken: Tatar af krondyr, vildsvin med øl og sæsonens fisk. Når der ikke serveres vildt, er kødet fra fritgående og græsfodret kvæg,

scandic ringsted festSæsonvarieret menu
Hver mandag til torsdag finder kokkene på noget nyt, så du kan med sindsro spørge tjeneren om, hvad der er på menuen i dag.

Du kan året rundt bestille saftige og møre steaks i forskellige størrelser, serveret med smørristede kartofler og salat. Vælg mellem bearnaisesauce, pebersauce og rødvinssauce.

Trænger du til en burger med pommes frites, får du en US Nebraska burger med bagt, økologisk focaccia og en unik dressing, som Restaurant Klosterhaven har klassificeret tophemmelig!

Til den søde tand kan du vælge mellem en håndfuld lækre desserter afhængig af årstiden, f.eks. citrontærte, chokoladekage eller ragusa. En fast bestanddel af menukortet er Scandic Classic Chokoladetrifli, som består af lys og hvid mousse med jordbær, banan og biscotti samt sprød marengs.

Restaurant Klosterhavens kaffe er økologisk og UTZ-mærket, hvilket garanterer et bæredygtigt landbrug og bedre levevilkår for kaffeavlerne.

scandic ringstedFester og møder
Står du og skal holde fest, kan Restaurant Klosterhaven tilbyde hyggelige festlokaler. Det største festlokale har plads til 142 siddende gæster. Lokalet har egen indgang direkte fra torvet og kan deles ind i mindre lokaler.

Vil du holde dagmøder eller konferencer på Hotel Scandic i Ringsted, sørger Restaurant Klosterhaven for mødeforplejning med masser af energi. Måltider og snacks er skabt i samarbejde med den verdensberømte britiske kok Jamie Oliver. Jamie brænder for, at alle skal spise bedre, sundere og sjovere.

 


sølvpartner

Del på sociale medier