Benløse lagde kampen igennem et tungt pres på Helsingør. Her er det Jacob Bøge, der trykker på.

Storsejr: 15-1 over Helsingør

Spændingen var intakt i et kvarter, da Benløse lørdag demonstrerede forskellen på top og bund i floorball-ligaen. Helsingør blev sendt hjem med et nederlag på 15-1. Benløse topper fortsat ligaen, men nu venter en række afgørende kampe mod de øvrige tophold.

Det begyndte som forventet. Benløse i boldbesiddelse og nærmest konstant i angreb mod et kompakt Helsingør-forsvar, der sendte kontraangreb af sted, så snart chancen bød sig. Der gik kun tre minutter, før Benløse fik hul på bylden til 1-0, da backparret Daniel Nygaard og Andreas Bilenberg gik højt i banen med Nygaard som målskytte og Bilenberg som oplægger.

Helsingør fortsatte sin fight, og havde kort efter et forsøg på opstanderen. Det lykkedes også nordsjællænderne at holde stand, til der var gået et kvarter. Så fik Benløses høje pres fat to gange på kort tid, hvor først Tim Jannerup og derefter Joel Berg sendte hjemmeholdet til pause foran 3-0.

Der var masser af trafik foran Helsingørs mål, hvor Benløse summede det meste af kampen. Daniel Mac Cabe (67) vikarierede som anfører i fraværet af en skadet Niklas Elfving.

8-1 i 2. periode
I anden periode blev 3-0 lynhurtigt til 6-0 på lidt over 2 minutter. Benløses angrebstrio med Mathias Glass, Berg og Jannerup stod bag de tre lynscoringer. Så var kampen punkteret, og de sidste godt 40 minutter blev blot et spørgsmål om sejrens størrelse. Benløse kørte på med sine tre kæder, mens Helsingør fightede med næb og klør for at lukke af foran sin målmand. Det blev dog en ond periode for Helsingør, der indkasserede yderligere fem scoringer før det lykkedes Nicolai Hammer at reducere til pausestillingen 11-1.

To debutmål
Tredje periode åbnede med en lille kontraperle fra Benløses Daniel Mac Cabe, der i dagens anledning bar anførerbindet i fraværet af skadede Niklas Elfving. Og så blev profilerne ellers bænket for at spare kræfter til den kommende uges opgaver. Det gav plads til en lang række unge spillere, der ufortrødent fortsatte presset mod Helsingørs mål.

Mikkel Christensen gjorde det til 12-1, og derefter blev det til to debutmål i floorball-ligaen fra Benjamin Sørensen og Rasmus Ravn, der lukkede og slukkede til 14-1 og 15-1.

Svært program venter
Forude venter et svært program for Benløse mod de øvrige tophold fra Rødovre og Vendsyssel. Onsdag den 15. februar skal Benløse møde Rødovre på udebane, lørdag den 18. februar går turen til Vendsyssel, og lørdag den 25. februar gælder det så Rødovre igen kl. 15 i Dansk Kabel TV Arena. Efter de tre kampe er vi meget klogere på, om Benløse fortsat spiller med om den 1. plads i grundspillet, holdet pt. ligger på med fem points forspring til Rødovre.