Italy & Italy fylder i dag 31 år, og Maurizio kan fejre 31 år som restauratør i Ringsted. Dit Ringsted ønsker hjerteligt tillykke.

Maurizio skriver:

Årene er fløjet afsted, men på en dag som i dag mindes jeg alle de mennesker, der har hjulpet mig og restauranten på vej.

Italiensk mad er min store passion, og min vision med restauranten er at bringe det klassiske, italienske køkken til Ringsted – vi bruger altid gode råvarer, og vi stiler efter den høje kvalitet og smagen af min mors køkken og sydens varme.

I årenes løb har ordet om vores mad spredt sig, og jeg er stolt over, at gæster fra nær og fjern genbesøger restauranten gang på gang. En stor tak til alle vores gæster der i tidens løb har besøgt og nydt maden hos os. Vi er utrolig taknemmelige for Jeres støtte og den stemning i har været med til at skabe.

Italy & Italy er en restaurant som har á la carte i centrum, men som også laver mad til selskaber og catering. Vi fokuserer på den gode, italienske hverdags mad – samtidig laver vi også maden til den store, festlige begivenhed.

Bestil bord
Telefon: 57 61 53 53
E-mail: ristorante@italy-italy.dk

Foto: SDL