Timo Dybdal Jensen skifter fra Venstre til Det Konservative Folkeparti. Den nu tidligere Venstre-profil er både forhenværende byrådsmedlem, regionsrådsmedlem og lokalformand, samt 1. suppleant til byrådet for Venstre i Ringsted.

Timo indgår fremover som en del af det konservative hold i Ringsted og udtaler om skiftet:

“Overvejelsen om et skifte har været længe undervejs. Jeg synes, at de konservatives profil gradvist er blevet mere og mere tiltalende for en borgerlig politiker som mig selv, og lokalt har jeg længe haft et godt samarbejde med gruppeformand Andreas Karlsen og det projekt, som han og De Konservative fremlægger for Ringsted Kommune. Jeg deler ønsket om et Ringsted midt i mulighederne, med større ambitioner og en langt mere offensiv tilgang til Christiansborg og Regionsrådet, når Ringsteds sag skal tales. Jeg synes desuden, det var rigtig ærgerligt, at Venstre end ikke forsøgte at involvere Konservative i konstitueringen omkring borgmesterposten og indflydelsesrige poster oven på det flotte valgresultat, som Konservative fik – og det klare signal, som vælgerne sendte.

Det har ydermere været helt afgørende for mit partiskifte, at Venstre på Christiansborg i lang tid har bevæget sig i en retning, jeg ikke kan se mig selv i. Håndteringen af Lars Løkke og Inger Støjberg, beslutningen om at betale for aborter til polakker, der bor i Polen, en siksak-kurs på udlændingeområdet. Blot for at nævne nogle af de steder, hvor jeg ikke har kunnet se mig selv.

Jeg smækker ikke med døren til mit gamle parti, som jeg på sin vis altid vil holde af, og jeg takker for mange gode år og opnåede venskaber i Venstre. Jeg må bare erkende, at jeg er et andet sted end der, hvor Venstre er i dag, og at Konservative passer bedre til mig.”

Gruppeformand for Det Konservative Folkeparti Andreas Karlsen ser med stor glæde på Timos beslutning:

“Jeg og resten af partiet byder Timo stort velkommen. Jeg kender Timo som en god samarbejdspartner gennem 4 år i byrådet, der deler mange af de samme holdninger og ambitioner, som vi Konservative i Ringsted kæmper for. Ringsted skal op i gear. Ringsted skal på landkortet. Ringsteds sag skal tales. I langt højere grad.

Særligt i kampen for flere lokale sundhedstilbud, bedre støjbekæmpelse i form af støjvolde og fokus på it-sikkerhed har Timo været en gevinst for kommunens borgere, og det bliver han nu også for vores parti. Timos flotte cv fra forsvaret som major og hans politiske erfaring som både byrådsmedlem, regionsrådsmedlem og lokalformand taler for sig selv. Jeg ved, at han kan blive et stort aktiv for os konservative. Politisk og strategisk.

Med tilgangen af Timo Jensen fortsætter vi fremgangen i medlemmer og profiler til vores parti.“

Om Timo Dybdal Jensen

Alder – 54 år
Familie og bosat: Gift med Julie, har tre døtre, bor på kaserneområdet.
Erhverv – major i Forsvarsministeriet
Politiske hverv:
1. suppleant til Ringsted Byråd for Venstre
Tidligere byrådsmedlem for Venstre
Tidligere regionsrådsmedlem for Venstre
Tidligere lokalformand for Venstre, og en række andre tillidsposter i Venstre

Pressefoto