Det er ekstraordinært lykkedes Ringsted Festival at genbooke nogle af Danmarks helt store artister. Så du kan godt sætte kryds i festivalkalenderen, for du vil seriøst ikke gå glip af: D-A-D, Queen Machine og Saveus!

De tre artister er alle gengangere fra det aflyste – og virkelig populære – 2020-program.

Queen Machine: Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. Queen Machine er væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front!

D-A-D har lige siden deres internationale hit ”Sleeping My Day Away” fra 1989 befundet sig i dansk rocks absolutte superliga – og der bliver de liggende længe endnu! Bandet har gennem årene defineret sig selv gennem en helt unik musikalsk profil, intens spilleglæde og masser af humor, der i dag brænder mere igennem på scenen end nogensinde før. Der er rå rockpower på tanken, når de fire forvoksede drengerøve starter motoren og trykker pedalen i bund!

Saveus: Siden Martin Hedegaard på P3 Guld i 2015 meldte sin tilbagekomst til den musikalske verden som Saveus, har han sat barren højt. Publikum er blevet udfordret med episke musikalske værker og intense liveoptrædener, der kræver både opmærksomhed og indlevelse, og de har taget begejstret imod. Martin Hedegaard er et disciplineret legebarn, som konstant søger højere og vildere, når han står på scenen.

Køb din festivalbillet her

Pressefoto