På menighedsrådets vegne byder Else Erikstrup, formand, varmt velkommen til Ringsted Sogn:

Fra menighedsrådet skal der lyde et velkommen til præst Ebba Neimann Rasmussen, som skal vikariere for vores sognepræst Janne Meibom, som er bevilget orlov indtil midten af august for at varetage præsteopgaver andetsteds.

Ebba Neimann Rasmussen er en erfaren præst, både med hensyn til mange år i præstegerningen og med forskellige menighedsopgaver.

Vi glæder os til at opleve nye input og få ny inspiration til vores arbejde i kirkerne og i menighedsrådet. Coronaen lægger desværre stadig kraftige begrænsninger for alle, men det skal ikke tage vores forventninger fra os.

Ved gudstjenesten i Sct. Bendts Kirke den 11. april får du for første gang mulighed for at hilse på Ebba.

Sognepræst Ebba Neimann Rasmussen ser frem til i perioden fra påske og hen over sommeren at vikariere for Janne Meibom:

“Jeg er en erfaren præst med 29 år som sognepræst i Mosede Sogn i Greve i bagagen og har tillige haft påtaget mig opgaver i Greve-Solrød Provsti og Roskilde Stift.
Med udgangen af august 2020 fratrådte jeg min faste stilling og virker nu som vikar, hvor der er behov. Jeg har således været i Lindehøj Sogn i Herlev, og derefter været sygehuspræst på Roskilde Sygehus og præst ved Jakobskirken i Roskilde, inden jeg nu kommer til jer i Ringsted Sogn.

Jeg blev i sin tid præst med et ønske om at forkynde evangeliet nærværende og vedkommende i menneskers liv. Dette vil også ligge til grund for mit vikariat i Ringsted Sogn, som jeg glæder mig til.”

Ebba Neimann Rasmussen. Pressefoto.
Del på sociale medier