FrederikVendsyssel vandt slaget om 1. pladsen med hele 10-5.

Benløse havde fremgang i begyndelsen af sidste periode, og gjorde comeback, som nordjyderne til sidst fik standset.

Frederik Grønhøj Stigaard (nr. 10) kunne juble efter sit 1-0-mål efter kun 35 sekunder.  Milan fik bragt Benløse foran med 2-1.
Derefter førte nordjyderne og gik til første pause foran med 3-2.

Anden periode blev ikke så vellykket for Benløse.
To udvisninger med to Powerplay-mål fra Andreas Glad.
Martin Willén havde givet Benløse en god start på 2. periode med udligning til 3-3.Vendsyssel vendte denne til 7-3 i overtal.

Efter pausen, et par minutter inde i kampen, lavede Jacob Bøge det første mål. Vendsyssel mærkede presset og tog time out for at justere på holdet. Peter Pfneiszli, Benløse, reducerede på ny til 5-7 et kvarter før spillets afslutning.

Efter 7-6-reduceringen, scorede nordjyderne, ved Steffen Jensen, til 8-5. Ved selvmål udviklede det sig til 9-5.

Benløse brugte meget energi i opgøret. Det gode øjeblik, fra de første 8-9 minutter af perioden, ophørte da Vendsyssel lavede mål derefter. Til sidst spillede Benløse en god del af tiden uden målmand, og Andreas Glas lavede slutsresultatet til 10-5.

– Vi var ikke gode nok over 60 minutter. De første ti minutter af tredje periode var rigtig gode og bragte os tæt på et comeback, der til sidst endte med at være langt fra. Derudover var der gode momenter undervejs, men også for mange situationer, hvor vi ikke var gode nok, sagde Benløses cheftræner Jens Hagbarth efter kampen.

I det hård opgør udgik Milan Adam og Mathias de Fries i tredje periode. Det er uvist, om de bliver klar til hjemmekampen mod Sunds i Dansk Kabel TV Arena lørdag den 5. december.