Vi ses jo ikke til sommer alligevel, og det er ultimativt sommerens dårligste nyhed. Men vi vil gerne sætte en stor, fed streg under, at vi 100 procent ses i 2022, meddeler Ringsted Festival. De planlægger lige nu en lille festivitas, som løber af stablen i festivaldagene. 

Grunde til at beholde din festivalbillet:
I perioden 15. juni til og med 30. juni er det muligt at få refunderet festivalbilletter, men men men… Vi vil lige slå et slag for, at du skal beholde dem. Det skal du fordi:

• Vi har nu opsparet års af festivalstemning og fest, så det vil blive den vildeste og mest forløsende festival nogensinde. Vi glæder os som små børn, og vi ønsker, at I alle er der og fejrer festival-genåbningen med os!

• Ringsted Festival 2021 var tæt på at være udsolgt. Alle campingområder, undtagen tipi-camp, var støvsuget for pladser. Hvis du derfor refunderer din billet nu, og til næste år finder ud af, at du gerne vil afsted, så er der højst sandsynligt udsolgt!

• Det vil betyde meget for Ringsted Festival, hvis du beholder din billet! En smule penge i festivals-pengekatten gør, at vi kan starte godt op i den næste festivalsæson.

Refundering af billet:
Hvis du virkelig ikke har tid til festival i 2022, så kan du naturligvis få din festivalbillet refunderet!

Refunderingsperioden er fra 15. juni til og med 30. juni 2021. Du vil som billetkøber modtage et link direkte til refunderings-formularen d. 15. juni 2021.

Foto: IRJ